Termeni si condiţii de utilizare a site-ului www.auto-clean.ro

 

1. Introducere:

 

Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptării condiţiilor de utilizare, a politicii noastre de restricţii si confidenţialitate si a altor notificări apărute in cadrul www. auto-clean.ro. In caz de neacceptare si de nerespectare a condiţiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site www.auto-clean.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze aceşti termeni si condiţii in orice moment, fără a anunţa in prealabil.

 

2. Reguli de utilizare

 

Utilizatorii site-ului sunt obligaţi sa respecte următoarele condiţii:

 

- Nu vor încarcă, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informaţii ce contravin legilor, ce au un conţinut discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

- Nu vor încalcă drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalţi. Nu se vor admite date ce nu le aparţin autorilor.

- Nu vor încărca viruşi, scripturi sau alte programe de acest gen

- Nu vor oferi informaţii false asupra identităţii lor sau asupra originii conţinutului oferit, a mesajelor sau a altor informaţii

 

NOTA: Pentru o calitate cat mai buna a serviciului toate datele adăugate sunt verificate periodic de administratorul site-ului www. auto-clean.ro, iar daca acestea încalcă termenii si condiţiile de mai sus vor dispărea de pe site.

 

3. Copyright

 

Acest site, numele sau si tot materialul inclus cu excepţia resurselor, este proprietatea lui Constantin Paranici, pe platforma gratuita PrestaShop (toate drepturile rezervate).