Gratis NU EXISTA

Ieftin NU REZISTA

MAGAZIN PROFESIONAL PENTRU SPĂLĂTORII AUTO - COSMETICE AUTO

     Din anul 1999 am început sa activez in acest domeniu cu urmatorii:
- S.C. Acord Impex S.R.L. Oradea, distribuţie produse "NERTA" si "KRANZLE";
- S.C. Totaly Muzical Line, Timişoara, 2005, distribuţie produse "NERTA", dupa care am trecut pe produsele "DAERG CHIMICA" Italia;
- S.C. DC Group Enterprises S.R.L., 2009, brand manager a brandului „PRO-X”, imbutelind produsele"DAERG CHIMICA" Italia;

     Din 2009 pana in prezent, in asociere cu S.C. ERIKDAN Prod S.R.L., producător de soluţii active marca „ERK ACTIV”, detinator a certificatului "ISO 9001: 2008, a autorizaţiei de mediu si a Locului I pe judeţul Bihor(din 960 de firme de profil) pe anul 2010. După aceşti ani am ajuns la concluzia ca este necesar un magazin pentru spălătorii şi cosmetice auto unde, pe lângă spume active ecologice şi utilaje profesionale, se pot găsi şi alte accesorii de ultimă generaţie.

Câteva sfaturi de spălare pentru rezultate mai eficiente:

- Spuma trebuie aplicată de jos în sus astfel încât aceasta să acopere întreaga suprafaţă de curăţat, deoarece unde nu este prezentă spuma, maşina nu va fi curăţată.
- Se aplică pe suprafeţe uscate pe cât posibil. Dacă undeva murdăria este prea groasă, se efectuează o spălare rapidă pe locul cu pricina, dar nu se va uda toată maşina. Cu alegerea spumei adecvate se poate evita utilizarea buretelui, care zgârie luciul maşinii.
- Este de ajuns utilizarea dispozitivelor cu presiuni ridicate (150 bar, 15 l apa/ min) de asemenea în direcţie de jos în sus. Astfel putem ajunge la efectul dorit fără a produce daune în luciul maşinii, şi chiar se pot utiliza şi celelalte soluţii pentru a-i da luciu şi alte îngrijiri.